Laganalys: Bladins gymnasium vs. S:t Petri

Som ni förhoppningsvis vet så kommer en otroligt viktig innebandymatch (Bladins gymnasium vs. S:t Petri) att ske nu på torsdag, den sjunde oktober. Matchen kommer att vara på Fair Play i Malmö klockan fyra på eftermiddagen.

För att ni läsare ska ha ett hum om vem som är vad inom laget, och deras respektive styrkor, har The Bladins Times konstruerat en överskådlig guide med redaktionens favoritspelare för just detta syfte.

The Bladins Times presenterar stolt Laganalysen 2010: Bladins mot S:t Petri!

Hanniel Larsson, Center, 2:a kedjan – Säkra källor kallar denna 1.50 (?) långa krigare för matchens wildcard. Han är snabb som en iller, listig som en räv och tuff som en bergsgorilla. Låt er inte luras av hans ringa storlek; bakom hans oskyldiga och intetsägande fasad döljer sig ett vidunder värdigt den fornnordiska mytologin..

Jens Munkeby, Back, 1:a kedjan – Munkeby kallas i folkmun för Guds hantverk. Med en kropp som en grekisk gud och en vilja som en indisk guru. Denna sanna arier har inga hämningar när det kommer till innebandy och han kommer därför inte att sluta förrän S:t Petri står i lågor. Han är även ett fan av Kent.

Andreas ”Blixten” Larsson, Center, 1:a kedjan – Lagkapten tillika lagets stjärna. Snabb som en blixt och med förmågan att snurra en bandyboll tretton varv runt sin klubba och därefter sätta den i krysset. Säkra källor säger även att Larsson ligger i hårdträning och går på en strikt diet bestående av fullkornspasta och gräddsås (gjord på diet-grädde). Ryktet påstår även att han numera bänkar 120 kilo. Petri beware!

Andreas Vidmar, Forward, 1:a kedjan – Vidmar föddes i en liten kroatisk byhåla i en krubba fylld med halm och en tindrande stjärna ovanför huset. Han är två meter lång och har format sin frisyr för minimalt luftmotstånd. Med en hängivenhet som bara finnes hos en sann kroatisk strandraggare och en brinnande passion för vinst kommer lagets frälsare att föra Bladins till seger, såvida inte en söt blondin dyker upp i publiken.

Pontus Högstedt, Back, 3:e kedjan– Som alla vet så eliminerar rött hår alla tillstymmelser till en själ och därför även medkänsla, smärtgräns och hämningar. Högstedt är skolans, och lagets, absolut hänsynslöse människa – allt tack vare hans röda hårman. På plan förvandlas denna själlösa sate till ett okontrollerbart monster som krossar alla hinder.

Claudio Virgili, Forward, 2:a kedjan – Snabb som en tjurfäktare, målmedveten som en conquistador och med en kämpaglöd som en spansk inkvisitor tror The Bladins Times att Virgili är en sann tillgång för laget. Han spelar forward, och eftersom han är illistig såväl som lättfotad så tror vi att Virgili kan bli en stor skräll i den kommande matchen.

Corine Svensson, Forward, 3:e kedjan – Lagets enda tjej, och därför personen det andra laget kommer att ligga efter likt myror efter socker. Hennes fagra anlete gömmer dock en sann furie, och hon kommer att släppa loss ett sant helvete på spelplanen.

Oscar Holm, Back, 2:a kedjan – Lagets starkast lysande stjärna. Holm har under föreående år bott och levt i USA (Pittsburgh) och där spelat hockey på hög nivå. Han har även bott ett antal år hockeyns förlovade land: Kanada. Oscar Holm är sannerligen en man för sin klubba. Offensiv som rabiat hund och med kondis som en brevbärare har Oscar Holm alla förutsättningar för att bli matchens, lagets och skolans hjälte.

Carl-Axel Sonesson, Back, 1:a kedjan – Carl-Axel Sonesson är resultatet av två hyperintellektuella cowboy-ninja-astronaut-miljardärer som bestämde sig för att slå sina påsar ihop. Bakom Sonessons trasiga och väderbitna fasad döljer sig en atlet av grövsta kaliber som på sin fritid skriver djupa haiku-dikter om våld, blod och innebandy. Carl-Axel ”Calle” Sonesson är lagets klippa och kommer inte att vika sig för något Petri-pack.

Vi önskar Bladins lycka till och ser fram emot att läsa om vad som kommer bli kallat ”bandyslakten” på alla löpsedlar i regionen.

/Axel Nilsson med assistans av Jesper Sjödahl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s