The King is Dead. Long Live the King – Johan Lindén som ny viceordförande.

Den sextonde november chockade Jens Munkeby en hel skola när han oanmält sade upp sig från sin post som viceordförande för Elevkåren Vid Bladins Gymnasium. Munkeby nämnde flera anledningar till sitt plötsliga avhopp, men underströk kårens hittills begränsade ekonomiska och sociala svängrum som en huvudfaktor i vad som ledde honom till beslutet.

The Bladins Times var den första (och förmodligen enda) tidningen att avslöja Munkebys beslut att avgå, ihop med en ingående intervju på ämnet. Tidningen pionjerar nu än en gång fältet när de redan idag kan avslöja Jens Munkebys efterträdare i Johan Lindén – elev i SpSc2 på Bladins Gymnasium.

Lindén har fram till idag suttit i styrelsen i egenskap av ledamot och utskottsansvarig, men har nu efter en omröstning inom kårstyrelsen, som han med klar majoritet vann, givits uppdraget att plocka upp manteln efter den före detta viceordföranden.

Lindén säger att han är otroligt hedrad och glad över att ha fått förtroendet och ansvaret som faktiskt följer med uppdraget, och att han ska göra allt i sin makt för att tillgodose elevernas intressen.

Detta innebär alltså att Johan Lindén kommer att ta över posten som ordförande ifall Claudio Virgili, kårens nuvarande ordförande, skulle råka ut för någonting (såsom ett lönnmord) under sin ämbetsperiod.

/Jesper Sjödahl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s