Operation Dagsverke och Framtiden

Måndagen den 30 maj (imorgon) så kommer elevkårsutskottet BladinsAid att arbeta aktivt med att samla in pengar till behövande. Detta görs hur ni vill, pengarnas usprung kommer inte att granskas i detalj (men The Bladins Times rekommenderar att ni håller er inom lagens gränser). För er som inte väljer att delta i detta eminenta projekt så fordras ändå er närvaro i skolan – för trots att det inte är några lektioner så kommer frånvaro ändå att räknas som skolk (eleverna förväntas att vara produktiva genom att jobba på någon form av skolarbete). Lärarna kommer att finnas på plats om frågor skulle uppstå.

Pengarna samlas in på tisdag i entrén eller sätts in på BladinsAids bankkonto, som kommer att finnas på PedNet inom kort. För mer information, vänd er till BladinsAids representanter (ni finner dem genom idogt Facebookande alternativt genom att kolla i skolkatalogen).

Som ni är väl medvetna om så tar en del av oss studenten i nästa(!) vecka. För er som ettor och tvåor innebär inte detta mer än att ni har en ursäkt att festa som aldrig förr, men för oss treor innebär det att vi måste ut i verkligeheten efter tre år inom Bladins skyddande väggar. Men mest av allt, och framförallt viktigast av all, så innebär det att The Bladins Times behöver nya redaktionsmedlemmar!

Gillar du/ni att skriva, fota eller bara att propagera era åsikter och tankar? I sådant fall bör du/ni söka till The Bladins Times – kontakta någon i den nuvarande styrelsen senast onsdag för mer information.

Axel Nilsson

(P.S. För er som har missat The Spring Issue så hittar ni det här D.S.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s