Life’s a party – Intervju med Festkommitténs ordförande

Intervju: Festkommitténs ordförande Sebastian van Dijkman

Vad: Bladins Insparksfest 2011

När: Torsdagen den 1:e September 2011   23.00 – 03.00

Var: Nyrenoverade Gozzip på Lilla torg, Malmö

Ja ni läste rätt! Bladins insparksfest kommer det här året att hållas på utestället Gozzip vid Lilla torg i Malmö.  Som grävande journalist lyckades jag redan i måndags nosa fram lite detaljer om festen, och lyckades därmed även få en exklusiv intervju med hjärnan bakom det hela: Festkommitténs ordförande Sebastian van Dijkman.

De Tre Viktiga

Favoritfilm: No country for old men – Joel & Ethan Coen

Favoritbok: Snabba cash- Jens Lapidus

Favoritlåt: Strobe-Deadmau5 (självklart den långa originalversionen)

Tror du att ni kan upprepa succen från er förra fest?

Vi satte ju inte ribban lågt direkt, men vi känner att vi den här gången fått tag på en grym lokal, som dessutom är nyrenoverad. Gozzip är känt för att vara ett grymt festställe beläget centralt i Malmö. Kan det bli bättre?  Vi har lärt oss av våra misstag och förbättrat allting så gott det går. Ett konkret exempel är att vi den här gången kommer att köra med lista istället för biljetter, då vi känner att det kommer gå mycket smidigare.

Vad kommer en plats på listan att kosta då?

Självklart vill vi främja våra medlemmar i Bladins elevkår, som får ett rabbaterat pris på 120kronor- medans utomstående får betala 150 kronor. Det är väldigt lätt att gå med i elevkåren, och det ger dig många förmåner under det kommande läsåret. Kan även tillägga att vi kommer erbjuda gratis garderob!

Berätta om musiken, kommer vi få höra dålig NRJ-musik eller fet housemusik?

Vi kommer att inleda kvällen med lite mer lättsmält musik, för att sedan fram emot natten gå över till mer hardcore klubbmusik. Vi kommer att rulla runt på fyra olika handplockade DJ´s, som alla vet hur de ska få ett dansgolv att gunga.

Vad är era förhoppningar inför kvällen? Berätta!

Vi hoppas självklart på att den här festen blir minst lika lyckad som den förra, och att så många som möjligt kommer. Eftersom vi vill locka alla våra elever från skolan, även de äldre så har den här gången valt att satsa på en 18+ våning, där det kommer att serveras alkohol för de som vill ha. Med andra ord så kommer våra gäster att få det bästa av två världar.

Men herregud! Vänta lite nu, festen är ju på en torsdag?

Tanken med det är att ettorna ska få känna på hur det är att vara uppe hela natten, utmatta sig totalt, må piss dagen efter och då gå i skolan som vanligt. För alla tvåor och treor är tanken att de ska bli påminda om denna procedur då de har haft ett lång sommaruppehåll sen senast. Oavsett om du går ditt första eller sista år på Bladins, kommer det vara ett vanligt inslag i din vardag resten av din tid på skolan.

Har du några tips på aktiviteter innan festen?

Ha en riktigt grym förfest och kom till Gozzip så ”laddade” som möjligt. Då lär det inte bli svårt att göra natten oförglömlig ! Allt som jag har fått höra pekar mot att vi inte bara kommer att få en grym fest, utan också en grym upplevelse. Lokalen, som jag själv varit och kikat på, är som Björn Gustavsson hade sagt ”Top notch”.  Allting kändes bra, speciellt baren och DJ-båset, en bättre festlokal hittar ni nog bara på Ibiza och dylika ställen. Det är självklart obligatoriskt för ettorna att komma till festen, men jag tycker det är väldigt kul att festkommiten väljer att sats på oss lite äldre elever också. Själv fyller man arton efter tolvslaget och jag kan ju lugnt erkänna att det kommer bli ett par appletinis på övervåningen (fruktsmak ftw).

Rebell som man är stödjer man ju självklart Sebastians vision om att dygna. Det hade varit grymt om verkligen ALLA dygnar, dels eftersom sömn är överskattat och dels för att det kommer vara väldigt roligt i skolan dagen efter.

Skynda er med att köpa en plats på listan! Jag har en känsla av att platserna kommer ta slut snabbt, och till sist: Passa självklart på att gå med i elevkåren om ni inte redan har gjort det när ni köper er biljett! Som vis och klok trea med mycket erfarenhet kan jag med bestämdhet säga att ni kommer göra ert livs största misstag om ni inte går med.

Ses på fezt !

Länk till Evenemangets facebooksida

Länk till Elevkåren vid Bladins facebooksida 

SIMON WICTORSSON SPSC3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s