Rädda världen – och balen på samma gång

Bladinare, något nytt och otroligt händer just nu på skolan… Nej, elevkåren har inte planerat ett Game of Thrones maraton och vi kan fortfarande inte ersätta en macka på Subway för ett 200 gram Marabou, men… vi kan rädda världen istället!

Ja du hörde rätt – RÄDDA VÄRLDEN. Eller göra en gemensam insats i alla fall. Balkommittén på Bladins ligger nämligen bakom det nystartade projektet PANTAMERA. Projektet går ut på att samla in pengar till treornas avslutningsbal samtidigt som vi gör en insats för naturen.

Men hur kan just du delta? Det är lätt! Det är bara att följa våra tre simpla steg listade nedanför:

  1. Ät! Omöjlig att missa har vi Green Castle på vårt älskade KP. Denna salladsbar erbjuder sina drycker i både PET flaskor och burkar. Sallad har aldrig låtit så gott som det gör idag. Gör ett besök här och plocka en flaska.
  2. Spara flaskan. Ligger soptunnan lägligt bredvid dig? Stå emot suget att slänga din tomma burk i denna mörka avgrund och stoppa  ner den i väskan istället. Nyfiken varför? Kolla in vårt tredje och sista steg.
  3. Släng flaskan. Men vänta, va? Jag skulle ju spara flaskan. Jo det är klart, spara flaskan, men bara tills dess att du kommer tillbaka till skolan – där kan du slänga den i en av balkommitténs utsatta PANTAMERA påsar. Dessa finns i både studie- och elevrummet i form utav svarta sopsäckar med titeln PANTAMERA tryckt ovanför.

Det lät väl inte särskiljt svårt? Låt oss alla testa! På detta sätt gynnar vi både naturen samt hjälper balkommittén att samla in pengar på samma gång. Vi slår två flugor i en smäll – två dansande och miljömedvetna flugor det vill säga. PANTAMERA kommer att vara igång fram tills april, let’s do this!

(*pantamera låten spelandes i bakgrunden).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s